Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone on Blizzard Entertainmentin kehittämä peli, joka on noussut hyvin tunnetuksi muiden Blizzardin pelien rinnalla, kuten World of Warcraft, StarCraft, Heroes of the Storm ja uutuuspeli Overwatch. Pelin hahmot ovat tuttuja Blizzardin toisesta pelistä, World of Warcraftista.

Hearthstonen ideana on kerätä erilaisia kortteja, ja pelata niillä muita pelaajia tai tietokonevastustajia vastaan. Oman pakan voi koota erilaisista korteista, kuten loitsuista, eläimistä ja hirviöistä. Hearthstonessa on yhdeksän eri hahmoa, joilla pelaaja voi pelata. Jokaisella hahmolla on omat korttinsa ja erikoisuutensa. Pelissä on kuitenkin myös kortteja, joita voi käyttää kaikilla hahmoilla.

Pakkoihin voi valita yhteensä 30 korttia sisältäen niin monta loitsua, hirviötä tai eläintä, kuin haluaa. Pelissä on myös mahdollista vaihtaa kortteja pelaajien kesken saadakseen jonkin kortin, mitä ei vielä omista. Korttien ostamista kannattaa harkita, jos haluaa edetä ja voittaa vastustajansa.

Hearthstonessa saa rahaa jokaisesta ottelusta tai areenasta. Myös peliin kirjautuessa saa päivittäin rahaa. Areenaan osallistuttaessa voi valita 30 korttia sattumanvaraisista korteista. Palkkion suuruus riippuu siitä, kuinka monta ottelua voittaa areenassa. Hearthstonesta järjestetään kilpailuja viikoittain, joista voi voittaa jopa tuhansia euroja.

Tunnettuja Hearthstone-pelaajia ovat muiden muassa Ostkaka, Thijs, DawN, StrifeCro, Rdu, Tiddler Celestial sekä Firebat.