Heroes of the Storm

Heroes of the Storm on moninpelattava videopeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut Blizzard Entertainment OS X:lle ja Microsoft Windowsille. Peli sisältää hahmoja Blizzardin muista peleistä, kuten Warcraftista, Diablosta, StarCraftista, The Lost Vikingsista ja Overwatchista. Heroes of the Storm on ilmainen, mutta sisältää pelinsisäisiä ostoja. Ostettavilla hahmoilla, visuaalisilla efekteillä, sekä ratsuilla pääsee pelissä etenemään vauhdikkaammin. Blizzard Entertainment ei itse luokittele peliä tyypilliseksi MOBAksi, sillä heidän mukaansa peli on erilainen kuin tämän kategorian muut pelit.

Heroes of the Stormissa pelataan viisi vastaan viisi-otteluja. Pelaajat voivat valita kolmesta pelimuodosta: Pelaamista tietokoneohjattuja hahmoja vastaan tai niiden puolella, tai muita nettipelaajia vastaan.

Pelin aloittaessa saa valita kuudesta hahmosta itselleen haluamansa hahmon. Kuuden valittavan hahmon lista vaihtuu kuitenkin viikoittain, mutta halutessaan voi hahmoja ostaa kullalla, joka on pelin valuutta tai pelinsisäisillä ostoilla oikealla rahalla. Kesäkuussa 2016 pelissä oli yhteensä 53 hahmoa, jotka jaetaan neljään pääryhmään: soturi, salamurhaaja, tuki ja spesialisti.

Kahdeksan karttaa kymmenestä sisältävät perinteisen kaavan, jossa on kolme linjaa, joilla pelaajat taistelevat. Kaksi muuta karttaa sisältävät vain kaksi päälinjaa, joilla taistellaan. Tappaessa tietokoneohjattuja vihollisia, joita pelin aikana esiintyy, saa kokemuspisteitä omalle joukkueelleen. Kun kokemuspisteitä on kerääntynyt tarpeeksi, pelaajat nousevat seuraavalle tasolle.