Pelaa enemmän puhelimella

Puhelimesta on tullut meille tärkeä osa arkea ja elämää. Hyvin usein havahdumme laitteen tärkeyteen etenkin siinä vaiheessa, kun se menee rikki tai ei toimi.

Sen lisäksi että puhelimesta on apua arjessa, se täyttää myös kaikki meidän tylsät hetket. Yksi tapa tehdä odottamisesta viihdyttävää on pelaaminen.

Mobiilipelaaminen

Jokainen meistä viihtyy eri tyylisten pelein parissa. Sovelluspalveluista löytyy tuhansia vaihtoehtoja aina värityskirjoista sotapeleihin.

Älypelit

Enää harvoin meidän tarvitsee muistaa asioita ulkoa, koska puhelin tekee sen meidän puolesta. Erilaiset älypelit ovat loistava mahdollisuus virkistää ja tarjota haastetta aivoille. Tähän sopii täydellisesti erilaiset sana-, kortti- ja logiikkapelit.

Kasinopelit

Harrastus rahapelien parissa on noussut valtavaan suosioon. Nykyään se on mahdollista kantaa taskukokoisena versiona itselle sopivaan hetkeen ja paikkaan. Verkossa on paljon valittavissa erilaisia vinkkejä itselle sopivan pelipaikan valinnassa.

Strategiapelit

Aikuisten keskuudessa suuressa suosiossa ovat erilaiset sotapelit, kuten Call Of Duty tai Pubg. Niitä on mahdollista pelata myös mobiilissa, mutta yleensä ne vaativat ominaisuuksiltaan hyvän puhelimen.

Puhelimien salatut pelit

Poikkeuksetta puhelimiin on ladattu valmiiksi muutamia pelejä, jotka vaihtelevat valmistajan mukaan. Näiden lisäksi voit löytää laitteisiin piilotettuja pelejä. Esimerkiksi android puhelimista löytyy peli puhelimen ominaisuuksista kertovasta osiosta.

Myös Google tarjoaa tekemistä tilanteisiin, jossa ei ole mahdollisuutta nettiyhteyteen. Aukaisemalla hakutoiminnon ja klikkaamalla “ei internet yhteyttä” tekstin vierestä löytyvää pilveä, niin siirryt pelaamaan lintujen väistö -peliä.